De stranden, het klimaat, golf en omgeving

De villa heeft een fantastische ligging. Op slechts 5 minuten van het dorp Pego, op ruwweg 15 minuten van het bruisende Denia en Javea.

 

Werkelijk alles wat u nodig heeft, is in de nabije omgeving te vinden. Een veelheid aan lokale winkels, supermarkten met een uitgebreid assortiment, restaurants, kilometers zandstrand, volop wandel- en fietsroutes, noem maar op. Ook fijn: de uitgebreide infrastructuur -van gezondheidszorg tot horeca- van deze regio is prima.    

Strand
De prachtige zandstranden liggen op slechts 10 minuten rijden. De zee loopt langzaam af en is daardoor zeer comfortabel, ook voor kinderen. U vindt zowel rustige stukken strand, waar u nog echt de ruimte heeft, als hippe strandclubs met ligbedden en alle faciliteiten.

 

Alicante en Valencia
Deze liggen op een uur afstand. En u weet ongetwijfeld: beide steden, met ieder zijn eigen charme, zijn een bezoek meer dan waard.

Het klimaat ​

De Costa Blanca staat bekend om haar bijzonder fijne klimaat. En schone lucht! Door een komvormige bergketen zijn de zomers niet té heet en de winters niet té koud. De winter duurt kort en met de bloei van de amandelbomen in februari start de lente alweer. De maanden juli en augustus zijn vanzelfsprekend de twee warmste maanden.   


Golf
Ook golfliefhebbers hoeven niet ver te zoeken. Langs de Costa Blanca zijn 14 golfbanen te vinden, waaronder enkele die tot de absolute wereldtop behoren. Een van de beste banen is het golfresort ‘Oliva Nova Golf’. Deze baan ligt op slechts 10 minuten rijden en is ontworpen door de beroemde Spaanse golfprofessional Ballesteros. Een andere golfbaan die u niet mag missen is ‘La Sella Golf’ in Denia. Deze baan is ontworpen door Jose Maria Olazabal. Een baan op een prachtige locatie, direct naast Montgó Nationaal Park. De banen zijn omringd met pijnbomen, sinaasappelbomen en olijfbomen. 

 

Achterland

Op enkele kilometers van het huis bevindt u zich al in het prachtige, groene Spaanse achterland met eindeloze sinaasappelboomgaarden, kersen- en amandelbomen en prachtige routes door heuvels en bergen met middeleeuwse dorpjes, kloosters en kastelen.

alcalali-en-febrero-fiesta.jpg
IMG_0838.jpg
unnamed (1) 2.jpg
unnamed.jpg
verse-sinasappels.jpg
DSC_8778.jpg
DSC_8790.jpg
bloeiende-amandelboomgaard.jpg
2.jpg
Endless view.jpg